5

Los Santos Otogarı

Los Santos Otogarı, GTA Gangsta Life oyununda bulunan tek otogardır. Şehrin kuzeyinde bulunur. Dünyanın 3. büyük otogarı olarak belirlenmiştir. Ayrıca oyuna burada başlarsınız.

Roman Johnson (Mission)Edit

Los Santos Otogarı ilk olarak Roman Johnson (Mission) adlı görevde gözükür. Görevde Carl, otogarın doğu tarafındaki bir bankta oturur. Ardından Roman gelir ve biraz bankta oturduktan sonra Ballas'lıların baskınına uğrarlar. Ardındanda Grove Sokağı'na kaçarlar.

Silahlar ve ParaEdit

Otogarın araba girişindeki gözlem kurasında bir tane 9mm Pistol bulunur. Ayrıca kapıdaki güvenlik görevlilerini v.s. öldürerekde 9mm Pistol kazanabilirsiniz. 

Otogarda genellikle Hava Alanı'na parası yetmeyecek düzeyde insanlar bulunur ve bu yüzden otogarda bir insan öldürürseniz maksimum 100 lira kazanırsınız.

ÇalışanlarEdit

Otogara sık sık otobüsler girdiği için otogarda sıkca otobüs şoförü görmek mümkündür. Ayrıca takım elbiseli muavinleride ara sıra rastlayabilirsiniz. Onun dışında güvenlik görevlileride otogarda bulunur.